Trojica "Đavola" u Univerzitetskoj reprezentaciji

29. maj 2013. | 20:15 | Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Jedna od uteha za KK Radnički iz Kragujevca biće to što će trojica mladih i perspektivnih igrača igrati za Univerzitetsku reprezentaciju Srbije na predstojećoj Univerzijadi u Rusiji.

  • kkradnicki.rs

KK Radnički iz Kragujevca završio je sezonu velikim neuspehom koji će uticati na odlazak najkvalitetnijih pojedinaca iz tima.

Miroslavu Nikoliću ostaje da se okrene mlađim igračima a priznanje da među njima ima kvaliteta stiglo je od selektora Univerzitetske reprezentacije Srbije.

Miloš Dimić, Stefan Birčević i Stefan Jović priključiće se još dvanaestorici košarkaša iz domaće lige koji će odraditi pripreme pred Univerzijadu u Kazanju.

Na tom takmičenju Srbija brani zlato osvojeno na prethodne dve Univerzijade. Takmičenje akademaca zakazano je za period od 6. do 17. jula 2013. godine.


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.