SL - Radnički gleda ka Zemunu, Zvezda sprema osvetu

22. maj 2013. | 11:18 | Izvor: Sportske.net

Pretposlednje kolo ligaškog dela takmičenja u Agroživ Superligi Srbije moglo bi da nam da konačnu odluku o tome koji će klub biti četvrti na tabeli i samim tim izboriti mesto u plej-ofu i ABA ligi. U trci su Radnički i Vojvodina a Novosađani drže stvari u svojim rukama.


Interesantni mečevi očekuju nas u okviru 13. kola Agroživ Superlige Srbije. Branilac trofeja i aktuelni lider na tabeli odlazi u goste poslednjeplasiranoj ekipi i to će biti najmanje insteresantna utakmica ove večeri.

Puleni Duška Vujoševića ne bi trebalo da imaju većih problema u susretu, sa objektivno lošijom ekipom po kvalitetu, koja je do sada ostvarila samo jedan trijumf. Duel Konstantina i Partizana samo će biti prilika da navijači crno-belih sa juga Srbije uživo posmatraju svoje ljubimce koji bi morali da ponesu dva boda iz Niša čime bi potvrdili prvu ulazak u plej-of sa prve pozicije.

Mnogo interesantnije utakmice očekuju se nešto severnije. U Kragujevcu Radnički dočekuje Slobodu iz Užica i jedini izbor koji ima jeste da ostvati pobedu, ukoliko želi da ostane u trci za plasman u plej-of i ABA ligu.

Sudbina Kragujevčana krojiće se od 18 časova u Zemunu gde Mega Vizura dočekuje Vojvodinu. Ukoliko drugoplasirana ekipa na tabeli savlada Novosađane a Radnički kasnije slavi u "Jezeru", pitanje plasmana u plej-of i ABA ligu rešavaće se u okviru poslednjeg kola.

Slavi li Vojvodina u Zemunu, biće jasno da u plej-of idu Novosađani, Partizan, Mega i Crvena zvezda Telekom, a Radnički iz Kragujevca doživeo bi u tom slučaju veliki udarac.

Što se Crvene zvezde Telekom tiče, klub Dejana Radonjića dočekuje Metalac iz Valjeva, ekipu koja je poslednja slavila nad crveno-belima pre no što je počela serija od šest uzastopnih poebda ekipe sa Malog Kalemegdana.

Ligaški deo sezone biće završen tokom vikenda a onda počinje i borba za trofej kroz plej-of.

Parovi 13. kola Agroživ Superlige:
Zemun: Mega Vizura - Vojvodina Srbijagas 18.00
Niš: Konstantin - Partizan mt:s 20.00
Kragujevac: Radnički KG - Sloboda 20.00
Beograd: Crvena zvezda Telekom - Metalac 20.00


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.