Radnički ima ''plan B''?

23. maj 2013. | 00:02 | Izvor: Sportske.net

Tako nešto najavio je trener Kragujevčana posle ubedljive pobede nad Slobodom, ali i izgubljenih šansi za plasman u plej-of.

  • kkradnicki.rs

Pobeda Vojvodine nad Mega Vizurom označio je oproštaj Radničkog od domaćeg plej-ofa, ali i od učešća u ABA ligi naredne sezone. Zato i više nego ubedljiva pobeda nad Užičanima nije donela nikakvu korist Radničkog.

Ipak, posle meča, trener Radničkog Miroslav Nikolić je nagovestio da će Kragujevčani možda pronaći i neko alternativno rešenje u situaciji u kojoj se našao.

''Iako smo znali ishod utakmice u Zemunu, do izražaja je došla razlika u kvalitetu protiv Slobode. Sada sledi dogovor sa upravom, u hodu ćemo videti šta i kako dalje. Imamo i 'plan B' '', zagonetan je Nikolić.
Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.