Grujin: "O kakvoj regularnosti lige pričamo?"

25. maj 2013. | 11:26 | Izvor: Sportske.net

Predsednik košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca nije krio ogorčenost načinom na koji je smenjen direktor Superlige Predrag Bojić. Prvi čovek Kragujevčana istakao je da se ne može pričati o regularnosti u ligi nakon "onakvog postupka pojedinaca".

  • kkradnicki.rs

Jučerašnja smena direktora Agroživ Superlige Srbije Predraga Bojića podigla je malo prašine, iako se radi o nesvakidašnjem načinu da se sa funkcije ukloni neko ko nije istomišljenik sa onima koji imaju moć.

Juče se tim povodom oglasio Dragan Todorić a ni predstavnik KK Radnički iz Kragujevca nije ostao nem. Ivan Grujin je za "Sport" kazao da se ne može govoriti o regularnosti lige sve dok je moguće da ovakve odluke budu donesene bez objašnjenja i pravog razloga.

"O kakvoj regularnosti takmičenja govorimo, a onda menjamo direktora lige uoči najvažnijih mečeva. Otvoreno kažem da je Radnički protiv smene Bojića, kome dajemo punu podršku. Katastrofalno je ponašanje predsednika ligaša Jovičića, koji je do juče tesno sarađivao sa direktorom, a onda glasao za smenu. Trebalo bi njega smeniti, sramota..." jasan je prvi čovek Radničkog.

Taj klub juče nije imao pravo glasa jer je na sednici bio prisutan Grujinov zamenik, ali i pored toga glas Kragujevčana ne bi promenio konačan ishod glasanja.

"Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem sednici, a moja zamena nije imala pravo glasa, mada u konačnom raspletu to ništa ne bi promenilo" razočaran je Grujin.

Radnički se neće takmičiti u plej-ofu ali je svakako važno da svaki klub podigne glas i kaže svoje mišljenje o tome kako stvari (ne) mogu da funkcionišu u Superligi.


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.