Dule i Muta o Bojićevoj smeni

26. maj 2013. | 01:35 | Izvor: Sportske.net, Beta

Posle utakmice između Partizana i Radničkog, treneri obe ekipe se osvrnuli i na smenu Predraga Bojića sa mesta direktora Superlige.

  • kkpartizan.rs

Duško Vujošević je ocenio da je Bojić "u okviru svojih mogućnosti" dobro obavljao svoj posao, jer je bio pod velikim pritiscima.

"Nisam pravnik, ali nigde nije pravno obrazloženo zbog čega je došlo do smene. Jednostavno, napravila se glasačka mašina, kupljen je taj jedan glas, verovatno određenim obećanjima. Čudna je i struktura tog direktorijuma. Čine ga predstavnici dva kluba koji ne igraju u Superligi", rekao je Vujošević.

Predstavnik Partizana jedini je bio protiv, dok Radnički nije glasao zato što nije imao svog stalnog predsednika. Za su bili Crvena zvezda, FMP, Vojvodina i predstavnik klubova Darko Jovičić.

"Partizan je bio protiv te smene principijelno, zbog toga što je odrađen na način kako je odrađeno, bez ikakvog pravnog razloga. Jednostavno je napravljena većina i ta većina bez ikakve druge motivacije radi šta hoće. Mislim da to nije pošteno i da ne vodi dobrim stvarima", rekao je Vujošević.

Trener Partizana istakao je da želi da na terenu u plej-ofu sve bude kako treba, iako novi direktor nije izabran "kako treba".

"Ako ne bude to radio, ako se pokaže da je ova smena znak nekog pritiska, demonstracija sile, pretnje šta može da se dogodi, nije to jedino što može da se desi. Nije to samo sa jedne strane...Ja, međutim, verujem u dignitet sudija", rekao je Vujošević.
Nikolic

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je povodom smene Bojića rekao da se niko u ligi ništa ne pita osim vodećih klubova.

"Šta odluče Zvezda i Partizan, to je to. Mi ostali se ništa ne pitamo. Iako sam najteže prolazio, najviše plaćao, trebalo je da završimo godinu, pa da vidimo. Mnogo se i ne mešam u to. Mogao sam sad da dobijem tehničku, a nema ko da me kazni", rekao je Nikolić.Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.