Birčević: "U 'Pioniru' branimo čast"

24. maj 2013. | 15:59 | Izvor: Sportske.net

Iako su ostali bez plasmana u plej-of KSL i izlaska u ABA ligu naredne sezone, košarkaši Radničkog pokušaće da se pobedom nad Partizanom oproste od tekuće sezone.

  • kkradnicki.rs

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca gostuju Partizanu u okviru poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Agroživ Superligi.

Iako su nakon ogromnog neuspeha, ostanka bez plej-ofa i plasmana u ABA ligu lišeni imperativa pobede u "Pioniru", Stefan Birčević smatra da se mora odigrati časno protiv šampiona Srbije.

"Pobeda nije zagarantovana ni jednoj ekipi, ali mi ne odlazimo iz Kragujevca spuštenog garda. Sa Partizanom ove godine imamo pozitivan skor, želimo to da zadržimo. Naravno, takmičarski su u prednosti jer su ostvarili svoj cilj. Ovo će im doći kao pripremna utakmica za plej-of, ali za nas je odbrana časti profesionalaca" kazao je Birčević.

Birčević se u tim vraća nakon povrede a priznaje da ne bi želeo da duel sa Partizanom bude njegov poslednji u dresu Radničkog, iako je ekipa ostala bez plasmana u ABA ligu.

"Među igračima vlada interesovanje za dalju sudbinu kluba, znam da većinu zanima saradnja, a da li će i biti nastavljena pre svega zavisi od interesa kluba i odluka koje će uprava uskoro da donese. Što se mene tiče, uz Radnički sam dok god klub računa na mene, a to može da bude najmanje još godinu dana, koliko traje važeći ugovor" istakao je Birčević.

Duel Partizana i Radničkog na programu je u subotu sa početkom od 18 časova.


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.