PFL - Prekinuto finale zakazano za petak

30. maj 2013. | 17:36 | Izvor: Sportske.net

Finalni meč plej-ofa Prve futsal lige Srbije između Ekonomca i Marba, koji je prekinut zbog incidenta koji je napravio sudija udarivši golmana domaće ekipe, biće odigran u petak, 31. maja, od 19 časova.


Nezapamćeni incident koji se dogodio u finalu plej-ofa Prve futsal lige, kada je glavni arbitar udario golmana Ekonomca Miodraga Aksentijevića, uslovio je da borba za trofej bude prekinuta dva minuta pre kraja.

Meč će morati da bude odigran ponovo a prvobitni tremin bio je utorak, 28. maj.

Ipak, usled neočekivane i tragične smrti vlasnika Marbo Intermeca Dragana Erića, Fudbalski savez Srbije je, uz saglasnost obe ekipe, pomerio meč za petak.

Nakon prve utakmice rezutlat je bio 2:2 pa će u revanšu Ekonomac imati rezultatsku prednost ali i onu vezanu za igranje na domaćem terenu.

Dakle, Srbija bi u petak, 31. maja, trebalo da dobije novog šampiona u futsalu nešto nakon 20 časova.


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.