Nemile scene u finalu prvenstva Srbije u futsalu

22. maj 2013. | 18:53 | Izvor: Sportske.net

Drugi finalni meč između Ekonomca i Marba koji se igrao u kragujevačkom jezeru prekinut je dva meča pre kraja pri rezultatu 2:2 zbog tuče između sudije Stefanovića i golmana kragujevčana Aksentijevića.

  • ekonomac.com

Ništa nije nagoveštavalo da će da se desi skandal u finišu meča. Obe ekipe su igrale dopadljiv fudbal, palo je četiri gola (Ekonomac je poveo, Marbo uspeo da preokrene, da bi minut pre incidenta rezultat bio poravnat), a onda na scenu stupa sudija Saša Stefanović.

On je u 18. minutu nasrnuo na golmana Ekonomca Miograda Aksentijevića udarivši ga glavom, držeći karton u ruci.

Odmah je nastao opšti metež, ali su redari bili prisebni i sprečili incident većih razmera. Posle 30-minutnog većanaj odlučeno je da se meč ne nastavi.

Još jedna velika mrlja bačena je na srpski sport, a hala 'Jezero' kao da je ukleta ove sezone, budući da je prekinuto i finale Kupa Radivoja Koraća u kome su se sastali Crvena zvezda i Partizan.Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.