Iz Ekonomca upozoravali na moguće probleme

23. maj 2013. | 11:47 | Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Predsednik KMF Ekonomac obratio se javnosti dan nakon što se u Kragujevcu dogodila nezapamćena scena u kojoj je arbitar udario golmana domaće ekipe u finalu plej-ofa Prve futsal lige.


Nakon sinoćneg incidenta koji se dogodio u hali "Jezero" u Kragujevcu, javnosti se obratio i predsednik KMF Ekonomac Veroljub Dugalić, koji je istakao da je još pre početka finala plej-ofa upozoravao da su mogući incidenti zbog samog sistema takmičenja.

"Upozuravao sam nadležne organe u FSS da sistem takmičenja u futsal ligi za ovu sezonu nije dobar, jer se sve svodi na dve utakmice u kojima može da odluči gol razlika pa cela liga nema neke velike svrhe" kazao je DUgalić.

Sve ovo izrečeno je nakon što je jedan od dvojice arbitara jučerašnjeg revanš meča finala plej-ofa udario golmana Miodraga Aksentijevića zbog čega je utakmica prekinuta a sudija Saša Stefanović priveden.

"Sugerisao sam direktoru lige i komesaru za suđenje da ove dve utakmice sude sudije sa UFA liste, nisu prihvatili moje dobronamerne savete.  Sve ovo je dovelo do gotovo neverovatne i nezabeležane situacije da sudija udari igrača i na taj način se prekine ova veoma kvalitetna utakmica" ističe predsednik Ekonomca.

Epilog svega je prekid utakmice a vinovnici incidenta su ispitani od strane policije, dok je sudija Stefanović zadržan u pritvoru.

Na koji način će se završiti finale plej-ofa odlučiće čelnici FSS koji su juče iz Kragujevca otišli sa snimkom incidenta i potrebnim informacijama koje im je obezbedio domnaćin susreta.


Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.