Bekvalcu pozlilo na ''Čika Dači'', odvezen u bolnicu

22. maj 2013. | 18:29 | Izvor: Sportske.net

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u 29. kolu vode jednu od ključnih bitaka u pokušaju da izbore opstanak, protiv Vojvodine na svom stadionu, ali u drugom poluvremenu nemaju pomoć trenera Bekvalca kome je pozlilo.

  • Beta

Kako javljaju izveštači sa utakmice na ''Čika Dači'' između Radničkog i Vojvodine, treneru Kragujevčana Dragoljubu Bekvalcu pozlilo je u poluvremenu ovog meča, zbog čega je prebačen u bolnicu.

U prvom poluvremenu Radnički je golom Darka Spalevića u 38. minutu došao u vođstvo od 1:0, posle bolje igre od samog početka meča i nekoliko propuštenih prilika.
Komentari

  • blog comments powered by Disqus

 

Informacije o komentarima

Poštovani čitaoci, sportske.net neće obljavljivati komentare koji vređaju nečiju ličnost, predstavljaju poziv na nasilje, versku, rasnu i svaku drugu netrpeljivost.
Takođe, neće se objavljivati informacije koje pozivaju na vršenje krivičnih dela, ali i optužbe da je neko drugi izvršio krivično delo.
Neće biti pušteni komentari sa psovkama, pogrdnim obraćanjem drugim čitaocima.
Ne objavljujemo ni kritike na račun drugih medija, izuzev sportske.net.
Ako neki komentar takvog tipa bude "prošao", molimo vas da nas obavestite kako bi isti bio uklonjen.
Za komentare koje su ostavljeni na Facebook-u, Sportske.net ne snosi odgovornost niti ih moze obrisati jer su vlasnistvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadrzaj svojih komentara. Sportske.net jedino moze autora komentara koji krse pravila banovati tako da ih na Sportske.net ne mogu videti posetioci koji nisu Facebook prijatelji sa autorom.
Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala sportske.net, već isključivo autora komentara.
Pozdrav i vodite računa, jer nam je do vašeg mišljenja veoma stalo.